Tre beauty tips du får brug for

“Den gode uge”, fyldt med katastrofer!

den gode uge nelle noellHurraaa for mandag!

Endelig er det tid til en ny uge, med en forhåbentlig bedre energi. For sidste uge var ganske enkelt helt forfærdelig. Alt gik galt! De mest utænkelige ting skete og katastroferne ville ingen ende tage:

Komfuret gik i stykker, mine tænder blev blå, mit hår blev fejlfarvet, jeg fik maveforgiftning, missede min ugentlige meditation og Ja, kom generelt for sent til alle mine møder. Det var ganske enkelt forfærdeligt!

Samtidig med det, forsøgte jeg ihærdigt at læse alt jeg kunne om positiv tænkning og universets sprog (hvis det overhovedet giver mening Haha). For at bevare roen og tænke positivt. Jeg er lidt i tvivl om jeg har misforstået noget!!? 😉

I dag, mandag. Virker det heldigvis til at jeg er ved at få lidt medgang. Ja altså bortset fra at mit nyindkøbte tøj i dag landede i en stor mudderpøl, efter en regnbyge ødelagde papirsposen (hvem bruger også papirsposer i DK!!?) det lå i. Men ellers godt, så lad os satse på, at det kun bliver bedre– Det har det bare at gøre!

Der var dog et par ting som faktisk gik godt i sidste uge. Den ene var at Emma (min kat, til de nye læsere) blev erklæret rask, fri for medicin og fast lægevisit. Efter at have set hende SÅ dårlig, er jeg lykkelig for at der igen kan komme ro på, en nyhed jeg ikke havde turde håbe på<3

den gode uge, fyldt med katastrofer nelle noell

Anden rigtig gode nyhed er, at der endelig er ved at komme styr på min hud igen. Efter jeg havde en allergisk reaktion, har min hud været fuldstændig ude af balance og haft vilde acne udbrud. Heldigvis har hende her, efter blot 4 behandlinger, fået den tilbage på kurs. Generelt en lille anbefaling herfra, hvis din hud har akut brug for hjælp.

den gode uge, fyldt med katastrofer reden nelle noell

”Den gode uge”, bød også på en tur forbi ”Reden”, (et tilbud til kvinder i misbrug og prostitution på Vesterbro), for at aflevere tøj og dullegrej. Generelt synes jeg det er vigtigt at give til dem der mangler, hvorfor denne gerning føltes godt i maven.

den gode uge nelle noell ramsløg

En tur i Frb have for at høste ramsløg og nyde naturen.

den gode uge nelle noell ramsløg

Et lille visit forbi de søde Miild piger der netop har lanceret en ny økologisk makeup linje der både er allergi certificeret og miljømærket. SÅ SEJT!

den gode uge, fyldt med katastrofer

Håber din (og min ;)) uge bliver fyldt med alt GODT og færre katastrofer!

Kærligst

N

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 

Næste indlæg

Tre beauty tips du får brug for