Tre minutters guide til din hverdags makeup (med video)

Ordet er dit

ordet er dit nellenoell Aveda Palma salon Den gode bloggerVi er efterhånden rimelig mange bloggere online, især indenfor de sidste år er “trenden” nærmest eksploderet i Danmark.

Sverige, Norge, Usa og mange steder i asien, har de været med på bølgen langt før os, som jo tit er kendetegnet ved os danskere, vi er ikke altid de første til at “rykke” på tingene. Nuvel, er danmark også et meget mindre land, med meget mere af den “gode” Jantelov, hvorfor det kan være enormt udfordrende og kræve mod at turde være den første på banen.

Læs også: Har bloggere et ansvar? 

Mange bloggere er igennem tiden sprunget fra og mange nye kommet til. Jeg er jo selv en af “dem” der rigtig gerne vil forblive så længe som overhovedet muligt. Hvorfor jeg synes det er vigtigt at række ud til DIG, der spenderer din tid på at læse blogs og finde ud af hvorfor det er fedt? Hvad føler DU, du får med herfra og hvorfor kommer DU (eller ikke) tilbage?

Hvad fanger DIG på blogs, hvad er godt eller skidt?

Ordet er dit, jeg er åben og modtagelig for konstruktiv kritik, forbedringsforslag eller hvad end du måtte have i ærmet. Nye ideer og tiltag er også mere end velkommen. Faktisk alt, med relevans selvfølgelig.

Selvom det kan blive sårbart, er DU min vigtigeste kilde til forbedring og overlevelse i det lange løb, hvorfor dine ord er vigtige for mig. Vi kan altid lære af hinanden, uanset emne, profession eller mål. Jeg håber derfor inderligt DU har lyst til at give dit input med på vejen – det ville glæde mig! 

Personligt har jeg haft nogle spekulationer ved måden jeg blogge på. Dét at jeg blogger på kryds og tværs, hen over det hele, (næsten). Alt hvad jeg finder interessant som både rummer det sårbare og pæne, dét kan MÅSKE godt forvirrer mere end det gavner ? Hvis man fx. kun læser med på beauty-delen og istedet får en uge med kattehistorier (Bare lige for at sætte det på spidsen ;0)), kan det måske godt blive lidt en udfordring.?!

Måske er det bare min egen usikkerhed der kommer på banen, her to måneder efter, som selvstændig..  Nå, men ordet er dit nu, sig frem ;0)

Kærligst

N

 

2 kommentarer

 • Christina Doktor

  Personligt elsker jeg alsidighed.
  Livet er alle de facetter du skriver om, det er relevant, ihvertfald for mig. Bliv endelig ved med det du gør. 😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nellenoell

   Tusind tak fordi du gav dig tid til at skrive og tak for de fine ord – det vil jeg gøre 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 

Næste indlæg

Tre minutters guide til din hverdags makeup (med video)