Guide til din vigtigeste feature, sponsoreret af Maybelline

Min virkelighed lige nu..

nelle noell nelle tanker emma kattedame kat min virkelighed

På denne torsdag, ligesom alle andre torsdage skal der gerne et blogindlæg på bloggen.

I den bedste af alle verdener, og på de fleste dage, havde dette indlæg været et positivt et af slagsen. Et indlæg med refleksioner, humor og stof til eftertanke.

For det er netop dét jeg ønsker af mine indlæg, at give noget videre, noget der i en eller anden grad giver værdi for dig.

Desværre bliver det ikke et sådan indlæg i dag. For de sidste par dage havde aldrig fundet sted i den bedste af alle verdener, ikke engang et sekund.

Siden tirsdag eftermiddag, har min verden stået stille, i en slags bobbel af frygt, angst og ustoppelige tårer. Tirsdag blev Emma nemlig akut indlagt. De fleste af jer kender efterhånden min kat Emma – det er næsten uundgåeligt hvis man følger med på bloggen.

nelle noell nelle tanker emma kattedame kat min virkelighed

Emma har været i mit, hver eneste dag i snart 10 år. Hun er det første –og det sidste jeg ser på dagen, hun er med mig når jeg arbejder, når jeg er stresset og især var hun der sidste år da jeg mistede min far – altid fuld af betingelsesløs kærlighed.

nelle noell nelle tanker emma kattedame kat min virkelighed lige nu

Hun er min bedste ven, det vigtigste jeg har.

Jeg ved det for nogle kan lyde katte dame – agtigt, men uanset menneske eller dyr, er det aldrig rart når dem man elsker bliver indlagt. Det er en proces fyldt med sorg, frygt og alverdens følelser af afmagt.

Fra i går til i dag er lægerne gået fra nyresvigt til tumor i binyrerne, og alverdens følgesygdomme. Hvorfor hun ligger indlagt med drop og antibiotika. Ingen tør p.t. spå om hvad der kommer til at ske, eller om jeg med sikkerhed får hende at se i live igen.

Det er ubærligt, og alt for meget død og sygdom på et halvt år. Ikke den bedste af alle verdener, men de ting der også følger med livet og min virkelighed lige nu. Uredigeret, ufiltreret, men absolut virkeligt.

Pas på dem du elsker <3

Kærligst

N

6 kommentarer

 • Søde Nelle, jeg sender varme tanker din vej, og krydser fingre for, at Emma bliver frisk igen! Masser af kærlighed til dig og Emma!
  Vi mistede vores Stella i efteråret og savner hende hver eneste dag – også selvom det bare er en kat. Det gør altså ondt.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nellenoell

   Det gør nemlig ondt, helt af helveds til.

   Er ked af at høre med Stella, håber hun har det godt hvorind hun er <3 Tak for den fine omtanke.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tak! Heldigvis har vi stadig lille Mille, det hjælper lidt.
   Og det var da så lidt, jeg er glad for at høre, at Emma er hjemme ved dig igen.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nellenoell

   Det var godt 🙂

   Ja, det er simpelthen SÅ dejligt at have hende hjemme. Nu håber jeg bare at hun bliver!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • ann

  sender varme tanker din vej!!

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 

Næste indlæg

Guide til din vigtigeste feature, sponsoreret af Maybelline