Nye makeuplanceringer med en masse small talk :)

Ny uge med nyt hår, nyt indkøbshit og følelsen af en ny bolig!

den gode uge nelle noell nyt hår nyt gulv og nyt indkøbEn god uge står for døren, med spændende møder, hygge af den gode slags og sjove events. Først skal vi dog et lille kig tilbage til den forgangende uge, der havde meget NYT i vente..

Jeg håber du må få en fantastisk uge, fyldt med alt det gode. Husk at give de små fine finurligheder i hverdagen plads <3

den gode uge nelle noell nyt hår nyt gulv og nyt indkøb

En ny uge med nyt hår. Fra den mørke vinterfarve er håret nu lysnet og klar til foråret. Laver af den søde Julie, sponsoreret af Rodeo østerbro. 

Her er et før/efter billede. Beklager den sure mine på det første:)den gode uge nelle noell nyt hår nyt gulv og nyt indkøb

Jeg har længe hørt godt om LØS markedet på Saxogade, Vesterbro og endelig haft mulighed for at kigge forbi. Løs markedet er en emballagefri, økologisk købmand, hvor alt kan købes på mål i fine glasskåle, bomuldsposer eller hjemmebragt emballage, selv sæben kan genfyldes. Super fint intiativ, med stor omtanke for miljøet, mindre madspild og nul emballage. Er intet mindre end vild med forretningen.den gode uge nelle noell nyt hår nyt gulv og nyt indkøb den gode uge nelle noell nyt hår nyt gulv og nyt indkøb

Endelig blev vi færdige med at male soveværelsesgulvet + gang, fra en kedelig mat “træfarve” til en fin grå. Jeg er ret vild med det “kolde” mere industrielle look. Det føles som et helt nyt rum og hjem med helt nye indretningsmuligheder. Tips til indretning af soveværelse med gråt, koldt gulv, modtaget meget gerne 😉 den gode uge nelle noell nyt hår nyt gulv og nyt indkøb

Sidste uges mantra var Nyt, denne uges bliver Fokus.

Hvad er dit?

Rigtig god mandag:)

Kærligst

N

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 

Næste indlæg

Nye makeuplanceringer med en masse small talk :)