Part 2: Om at lytte indad

En uge med forårsfornemmelser, et smut til Paris og en 2-timers flirt med Ryan Gosling

En uge med forårsfornemmelser, et smut til Paris og en 2-timers flirt med Ryan GoslingEndnu en uge med lidt mere af alt det gode og heldigvis også mere lys over land. Hvor er det skønt at foråret er på vej, især en lys søndag som i går – gør virkelig godt for sjælen

Sidste uges mantra var ro, afslapning og mere kvalitetstid. Jeg er blevet alt for god til at nusse rundt med 100 forskellige små-projekter, uden sammenhæng, retning eller mål. Derfor øver jeg mig i at udnytte tiden mest optimalt, også den tid som ikke nødvendigvis skal være effektiv, men blot handle om ro. Hvorfor ugen har budt på meget mere tid med veninderne og hende den lille firbenede:)

Ugen startede med en tur i biografen med min bedste veninde igennem 18 år. Det var hendes første aften uden baby, så det var ekstra spændende. Vi var inviteret ind og se La La Land i Nordisk Films egen biograf. Det var super hyggeligt og lækkert med Ryan Gosling på lærredet i to timer😉

Lancômes henrik steen foundation Nelle Noell Nelle noel kvalitetstid en lille tur til paris kvalitetstid firbenede yoga Ryan Gosling

Resten af ugen fortsatte med at kigge på flotte blomster på Torvehallernes grønt torv. Hold nu op hvor har de mange flotte blomster! Måske et lille tip til en elskværdig en i morgen?  Lancômes henrik steen foundation Nelle Noell Nelle noel kvalitetstid en lille tur til paris kvalitetstid firbenede yoga blomster torvehallerne

En lille tur til Paris (okay, næsten), forbi Lancômes stand i Magasin hvor vi fik kyndig vejledning Af Henrik Steen (Lancômes sødeste og dygtigste Makeup artist) til at finde den perfekte farve foundation og læbestift fra L’Absolu Rouge, Teint Idole Ultra Wear serien. En yderst pigmenteret og holdbar linje, der med 20 år på bagen netop er blevet relanceret og nu fås i 16 forskellige farver med ekstra lang holdbarhed og mat finish. Jeg er farve hvid, hvis nogen skulle være i tvivl.. Smut selv forbi standen, hvis du er i tvivl om din egen farve foundation;)

Lancômes henrik steen foundation Nelle Noell Nelle noel kvalitetstid en lille tur til paris kvalitetstid firbenede yoga

Mere tid med min yndlings på fire poter, tid jeg elsker og værdsætter hver eneste mulighed jeg får.

Lancômes henrik steen foundation Nelle Noell Nelle noel kvalitetstid en lille tur til paris kvalitetstid firbenede yoga Emma

Forårsfornemmelser på yoga måtten. I går var jeg heldig at nyde halvanden times Yin yoga i direkte sol – drømte mig tilbage til Bali med 29 grader, strand og palmer alle vegne. <3

Lancômes henrik steen foundation Nelle Noell Nelle noel kvalitetstid en lille tur til paris kvalitetstid firbenede yoga Nor

Rigtig god mandag – husk de små ting

Kærligst

N

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 

Næste indlæg

Part 2: Om at lytte indad