7 tips til vegansk hudpleje

Den gode uge

Sidste uges mantra var Fokus. En ting jeg har det ret svært med. Jeg er i virkeligheden et ret ufokuseret og ustruktureret menneske, hvis hjerne konstant er på arbejde og derfor tit bliver distraheret af alt andet end det jeg først var i gang med. Midt i arbejde, kan jeg pludselig synes jeg skal plukke bryn, prøve en ny læbestift eller ligeee gå i gang med vasketøjet, og først en time efter huske på det arbejde som endnu står og venter på at blive færdiggjort. Hvilket efterhånden er mange..

Selvom jeg var ualmindelig udfordret i sidste uges mantra, lykkes det mig dog alligevel, langt hen af vejen, at bevare fokus og være produktiv. Hvilket resulterede i at jeg pludselig, midt på ugen, havde enormt meget fritid til venner, hygge, træning, afslapning og mig selv. En meget sjælden fornøjelse, men yderst tiltrængt. Derfor har jeg valgt at fortsætte endnu en uge med Fokus. Så jeg kan øve mig endnu mere i at være fokuseret og forhåbentlig få implementeret mere fokus i hverdagens opgaver. Det er jo de små ting der gør den store forskel.

Jeg håber DIN uge er startet godt og fortsætter således:)

den gode uge med de så ting positivitet mandag torvehallerne fastelavnsbolle grøntsager grønttorv nelle noell blomster

Forbi grønttorvet i torvehallerne efter frisk frugt og grønt. Der er intet bedre end duften af friske citronerden gode uge med de så ting positivitet mandag torvehallerne fastelavnsbolle grøntsager grønttorv nelle noell blomster

…Og blomster;)

den gode uge med de så ting positivitet mandag torvehallerne fastelavnsbolle grøntsager grønttorv nelle noell blomster

Lavendel er for mig den mest beroligende duft af dem alle.. 

den gode uge med de så ting positivitet mandag torvehallerne fastelavnsbolle grøntsager grønttorv nelle noell blomster

Yndlingshygge med bedste veninden og familien, med Max som nyeste medlem.

den gode uge med de så ting positivitet mandag torvehallerne fastelavnsbolle grøntsager grønttorv nelle noell blomster

Sødeste sutsko nogensinde:)

den gode uge med de så ting positivitet mandag torvehallerne fastelavnsbolle grøntsager grønttorv nelle noell blomster

Max’s første selfie. Han er endnu ikke helt overbevidst, men er sikker på han nok skal komme efter det 😉 den gode uge med de så ting positivitet mandag torvehallerne fastelavnsbolle grøntsager grønttorv nelle noell blomster

Blog kollega Danica, tippede i sidste uge om den nye Cafe Baryl på Nørrebro. Deres avocado mad og matcha latter er hermed godkendt:)  

den gode uge med de så ting positivitet mandag torvehallerne fastelavnsbolle grøntsager grønttorv nelle noell blomster

Der var sørme også tid til en “Slow morning” i sengen med en god bog, morgenmad og “rester” fra weekendens chokoladefestival. Morgenen var skøn, chokoladen god, men “festivalen” desværre ikke noget hit.

den gode uge med de så ting positivitet mandag torvehallerne fastelavnsbolle grøntsager grønttorv nelle noell blomster den gode uge med de så ting positivitet mandag torvehallerne fastelavnsbolle grøntsager grønttorv nelle noell blomster den gode uge med de så ting positivitet mandag torvehallerne fastelavnsbolle grøntsager grønttorv nelle noell blomster

Kærligst

N

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 

Næste indlæg

7 tips til vegansk hudpleje