Ny uge med nyt hår, nyt indkøbshit og følelsen af en ny bolig!

Bali guide: Min top 7 over spisesteder på Bali

spisesteder på bali canngu ubud raw kage nelle noell bali guideUndskyld på forhånd, jeg ved denne guide har været (alt for) længe undervejs, men nu er den klar, med intet mindre end to indlæg. Først de 7 bedste spisesteder DU absolut MÅ besøge, hvis du er så heldig at skulle til Bali. Herunder Ubud og Canggu – og, selvfølgelig, er sulten;)

Man må aldrig gå sulten i seng, specielt ikke på Bali hvor maden er i TOP og prisen i bund. Theis og jeg brugte gennemsnitligt 500 kr. om dagen, for to, på mad. Herunder morgen, middag, middagssnacks, aften, dessert og natmad, der blev ikke sparet på noget – hvilket må siges at være billigt sluppet!

Det har været svært at finde de 7 bedste spise/frokost steder, da det ærlig talt er svært at gå galt i byen når det kommer til maden. Alligevel er jeg havnet på disse 7, jeg synes kan noget ekstra og er pris-og vegetar venlige:)spisesteder på bali canngu ubud raw kage nelle noell bali guide

  1. Hvis man er til Raw Food skal man besøge The Seeds of Life i Ubud. Her er alverdens sunde Raw-retter, specielt kan jeg anbefale at tage et kig på deres store kage montre og Chia- smoothie (Den bedste af slagsen).spisesteder på bali canngu ubud raw kage nelle noell bali guide

2. Er du mere til den amerikanske slags morgenmad, eller måske mere den vestlige er WaterCress i Ubud, dit kald. Vi var her uden overdrivelse nok 10 gange på turen, ikke at vi ikke elsker at prøve nye eksotiske retter, men menukortet hér er uden sammenligning det mest alsidige og vegetar-venlige. Med alt fra vegetarburger (formentlig den bedste jeg nogensinde har smagt) til Matcha latte, Golden milk, smoothie i alle afskygninger og meget mere til. Her er stort set alt OG et rent køkken, hvilket høre til sjældenheder på disse kanter;) spisesteder på bali watercress canngu ubud raw kage nelle noell bali guide

3. Elsker du en god kop kaffe? Kan jeg klart anbefale SATU i Ubud. Med den fineste indretning, international stemning, kaffekunst og søde Katte-Matcha-latter-på-cashewmælk, vil du, ligesom jeg, også elske dette sted, hvor der er kræset lidt ekstra for detaljen.spisesteder på bali canngu ubud raw kage nelle noell bali guide spisesteder på bali canngu ubud raw kage nelle noell bali guide katte latte kaffe

4. Hvis du nyder god æstetik, lækre cocktails og en intim stemning med dæmpet belysning er Kismet i Ubud, helt sikkert en restaurant for dig. Her er lidt dyrere end gennemsnittet og mere eksklusivt med designer interiør og små fine detaljer, alle vegne. Maden serveres i de smukkeste træ skåle, en lampe over bordet man skal trykke på for at tilkalde en tjener og super lækker mad. En sand oplevelse.spisesteder på bali canngu ubud raw kage nelle noell bali guide spisesteder på bali canngu ubud raw kage nelle noell bali guide

5. Hvis du bevæger dig lidt ud fra centrum af Ubud, ud af byen mod rismarkerne og de små yoga retreat-områder, kan du være heldig at finde Sari Organic. Et lille hus, midt på en sti, meget svær at finde uden hjælp, med udsigt ud over de smukkeste rismarker. Her er alt økologisk og det meste raw. Køkkenet er ikke i super kvalitet, men maden fin og den smukkeste udsigt i hele ubud. spisesteder på bali canngu ubud raw kage nelle noell bali guide

6. Er du derimod i Canggu, elsker boheme, farver og små fine finurligheder skal du besøge Bungalow Living. En interiør forretning der også servere frokost, kage og kaffe. Her kan du købe de fineste puder, tæpper og andet fint nips, man absolut MÅ eje;)

spisesteder på bali canngu ubud raw kage nelle noell bali guidespisesteder på bali canngu ubud raw kage nelle noell bali guide

7.  Tæt på vandet i Canggu, finder du det indiske spisested Piringdau. Her koster en lækker indisk ret ned mod 20 kr. Stilen er industriel, rummelig og meget velegnet til surfere der er på vej hjem fra stranden. spisesteder på bali canngu ubud raw kage nelle noell bali guide

Jeg håber du kunne lide guiden, i næste uge kommer min top 5 over steder at besøge:)

Rigtig god dag

Kærligst

N

   

2 kommentarer

  • Michele

    Ih tak for dit indlæg! Sidder i Malaysia og skal med flyet til Bali om en halv time, jeg må prøve alle stederne 😍 God dag ☀️🌴🐠

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ny uge med nyt hår, nyt indkøbshit og følelsen af en ny bolig!