NYTÅRSMAKEUP

ET SIDSTE TILBAGEBLIK PÅ ÅRET DER GIK 2016-2017

et sidste tilbageblik 2016

Der er sket sindsygt meget det sidste år, både på verdensplan og på Nelle-plan. Meget jeg allerede har delt med jer og noget stadig gemt. Her er et sidste tilbageblik på året der gik! 

vietnam rejse året der gik Januar startede som en drøm, heldet var med mig og det virkede som om at alt hvad jeg rørte blev til guld. Det var en fantastisk periode og ikke blot starten på et nyt år, også starten på et nyt skoleår som jeg længe havde set frem til. Ikke nok med det var det også i januar jeg var så heldig at besøge Vietnam, for første gang. Hurraaa..

vietnam rejse året der gik Februar måned gik med at få styr på alle de nye projekter der var sat i sejl, samt erobre YouTube. Sidstnævnte lykkedes dårligt men der blev da den her film ud af det. Heldigvis startede det op for noget større senere hen 🙂

chrichri skønhedsskribent nelle noellMarts var en rigtig vild måned for mig, det var denne måned hvor jeg endelig kunne afsløre en af de mange projekter jeg havde arbejdet på. Nemlig mit nye job som skønheds skribent for chrichri.dk!  Ved siden af mit nye job, dullede jeg den smukke Katie Keller til hendes nye musikvideo, mere om det Her i slut marts dullede jeg også på Medinas musikvideo ”Forgabt” . Det var en ret travl måned 😉 året der gik medina bagom nelle noell

April forsøgte jeg at holde lidt fri, altså ved siden af blog, chrichri, møder, skole og eksamen. Det var satme en hård periode! Hvilket desværre også resulterede i at jeg til sidst gik ned med stress.

grækenland året der gik rejse stress nelle noellMaj-juni måned gik med at genfinde mig selv, pille navle og grav ned i de følelser og tanker der havde gjort mig stresset. For at få 100% ro på og tid til fordybelse, valgte jeg at rejse en uge væk til Grækenland, alene. Mere om rejsen og tankerne HER

grækenland året der gik rejse stress nelle noellJuli mødte jeg Noa, et møde der udviklede sig til et venskab, en uge på Langelandsfestival og en ny YouTube kanal. Vores samarbejde åbner mange døre, jeg glæder mig til at se hvad 2017 bringer os af nye spændende muligheder! 

August flytter jeg fra Hr. T og hjem til nørrebro, vi nåede kun at bo sammen i kort tid. Men det var rigeligt. Det var selvfølgelig ikke en fed oplevelse, det er den slags aldrig. Men er sikker på at vi giver det et nyt skud igen når begge parter er klar 🙂

nelle noell Hr. t flytte samme break up, kærester flytte sammenSeptember startede egentlig super fint, men sluttede desværre helt uventet, da min far dør. Det var en meget pludselig død og en uvirkelig måde han døde på. Alt omkring det var meget mystisk og selvfølgelig svært, en oplevelse jeg stadig forsøger at bearbejde.

manden-paa-baenken0-1Oktober Bloggen fylder 1 år! Der er sket vanvittig meget på nellenoell.dk det sidste år. En meget anderledes rejse end forventet, både professionelt og personligt. Bloggen er en stor del af mig og omvendt, det er et 24/7 arbejde som jeg elsker og håber at kunne fortsætte med og gøre min levevej. Bloggens 1 års fødselsdag blev fejret med en tur til Berlin, fyldt med gode oplevelser.berlin walls nytår 2016 året der gik

November føder min bedste veninde hendes smukke, smukke søn Max, og jeg bliver “tante Nelle”, en titel jeg er ret stolt af. Glæder mig ubeskriveligt meget til at være en del af hans liv og følge hans opvækst. Det er et helt nyt kapitel i livet når ens tætte veninder/venner bliver forældre og et fantastisk et af slagsen 🙂 tante nelle nelle noell året der gik max moster

December har været fyldt med nyt! Alt muligt nyt er sket og har udviklet sig. ”Årets største julekalender kom på YouTube. Jeg blev færdig med mine studier og bestod eksamen, holdte fødselsdag og jul!

Som i måske kan fornemme har 2016 ikke helt været mit år, så jeg glæder mig helt vildt til at se hvad 2017 bringer, et nyt år med en forhåbentlig ny og positiv energi. juleaften, Nellenoell, En anderledes jul, nelle noel

Jeg håber du er kommet godt ind i 2017 og året må fylde dit liv med alt det godt 🙂 Godt Nytår

Kærligst

N

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 

Næste indlæg

NYTÅRSMAKEUP