Åbenbaring i en svær tid

En ny ring og en ny rejse

en ny rejse og en ny ring nelle noell nelle noel nelletanker bali blogger på fuldtid guldring brillianetr christina olsen palmer 100% blogger jewerlySå er det i aften vi siger farvel til skønne Bali. Det er ret sørgmodigt at skulle sige farvel, og jeg kan virkelig godt forstå at nogle vælger at flytte hertil. Kunne også godt selv overveje det, men der er pligter der kalder derhjemme og en ny rejse jeg skal på

Fra første februar, har jeg nemlig besluttet at gå fuldtid på bloggen, Ja, jeg sagde det FULDTID!

 

Jeg er rædselsslagenfor hvordan det kommer til at gå, jeg har endnu ikke haft mulighed for at forme bloggen og indholdet 100% som jeg havde ønsket, grundet de mange andre projekter jeg også har haft gang i OVENI et turbulent år. Jeg kunne derfor godt stå meget stærkere end jeg gør, have mere overblik og erfaring, men jeg har gjort hvad jeg kunne og nu får jeg forhåbentlig endnu mere tid til at gøre en masse endnu bedre.

en ny rejse og en ny ring nelle noell nelle noel nelletanker bali blogger på fuldtid guldring brillianetr christina olsen palmer 100% blogger jewerly

Jeg vil i hvert fald satse 100% på det og så kan det vel aldrig gå helt skidt;)

 

Jeg ser det som en ny rejse i mit liv, en rejse hvor jeg tror at det bedste blogmateriale er dét der kommer indefra, fra refleksioner, erfaringer og et ærligt indblik. Hvorfor jeg også har tænkt mig at ændre en hel del når jeg kommer hjem.

Mest af alt fjerne det der støjer og bringer ubalance, jeg skal helt sikkert have ændret nogle rammer, genoptaget min yoga praksis og så er der et kursus i vente som jeg glæder mig vildt meget til! Alt sammen, skal jeg selvfølgelig nok gøre jer en del af undervejs. en ny rejse og en ny ring nelle noell nelle noel nelletanker bali blogger på fuldtid guldring brillianetr christina olsen palmer 100% blogger jewerly

Nu til ringen 😉 Kort inden vi tog af sted fra det kolde DK fik jeg af selveste Christina Olsen, denne smukke ring, jeg har længe ønsket mig netop denne ring, da den har en stor symbolværdi for mig. Ringen er forgyldt med 4 små brillanter, der minder mig om de 4 grundelementer: jord, vand, ild og luft, der for mig symboliserer balance. Det ene fungerer ikke uden det andet, ligesom vi mennesker, også fungerer bedst i balance. Nu har jeg en fin reminder, på fingeren der hjælper mig godt på vej 🙂

Jeg har ikke lavet nogen aftale med Christina om denne ring, men da det var en gave og jeg skriver om den, må jeg hellere markere med Sponsoreret – så er jeg på den sikre side. Vil du se mere af ringen og andre af Christinas smukke smykker, kan de findes HER

Jeg håber du har lyst til fortsat at følge med på mit spændende eventyr. Har du spørgsmål, tanker eller ideer til bloggen er de altid velkommen 🙂

Kærligst

N

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 

Næste indlæg

Åbenbaring i en svær tid