Glædelig Jul!

EN ANDERLEDES JUL

juleaften, Nellenoell, En anderledes jul, nelle noelJeg håber af hele mit hjerte at du har haft en skøn jul. Her på anden juledag, kan man vel passende ønske glædelig bagjul, eller??

Hvis jeg skal være helt- og aldeles ærlig, er jeg ret glad for at julen er overstået. December er generelt ikke min yndlings-måned og heller ikke julen. Ikke at jeg har noget imod julen for sig selv, men alle de forventninger, gaveræs og illusionen om den perfekte familie rundt om juletræet – får jeg ret meget pres over.

Især eftersom ”vi”, i min lille familie, i år havde mistet endnu en rundt om træet, nemlig min søster, valgte jeg at vende julen lidt på hoved og holde en, for mig, meget anderledes jul!

Jeg valgte nemlig selv at stå for juleaften, med alt hvad det indebærer. En aften der hvis jeg selv skal sige det, faktisk var ganske vellykket J ( ho ho ho….)juleaften, Nellenoell, En anderledes jul

Det var et bevidst valg fra min/vores side at JEG skulle stå for traditionen i år. Ideen var at undgå for meget julestress, for meget transport på juledag (min mor bor langt væk fra kbh) og for at skabe nogle rammer hvor jeg kunne samle forskellige traditioner eet sted. Med traditioner mener jeg nok mere de forventninger man inderst inde, hver især, har til juleaften. Heldigvis gik det meget smertefrit!

Jeg havde besluttet at julemaden skulle bestå af vegetariske retter, da 2/3 er vegetarer. For at spare mig selv for meget besvær, var det hele bestilt online hos Aarstiderne – et super godt valg, jeg KUN kan anbefale!juleaften, Nellenoell, En anderledes jul

Dernæst havde vi, min mor, kæreste og jeg, hver især stået for raflekager, konfekt og alverdens jule- snacks! Sidst nævnte er der ingen af os der går ”ned” på – så der var loadet!

Det hele gik som sagt godt, nu håber jeg bare at der ikke ryger flere, men i stedet kommer flere til næste jul. Måske vi næste år holder det med hele familien, plus min søster, Man kan vel håbe. Uanset hvad føler jeg mig meget voksen i år, voksen på den ansvarlige og meget VOKSNE – måde!

Håber din jul var netop som du ønskede dig <3

 

Kærligst

N

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 

Næste indlæg

Glædelig Jul!