TIL DIG DER GERNE VIL I MÅL MED DIN HUDPLEJE

DEN GODE UGE, med en rejse, en længe ønsket gave og en lille glad familie

Nelle noell den gode uge Stockhold schwartskoph lufthavnEr det ikke bare rart at starte en ny frisk uge, men en masse positive energi? 

Denne uges positivitet, er stor! Det har været en god uge fyldt med gode oplevelser, afslutninger og en masse ro.

Nelle noell miss emma kat syg kat den gode uge nelle noel

Min uge startede hos dyrelægen med den dejligeste kat i verden – Miss Emma. Ja, jeg ved godt at jeg tit skriver om hende og det for nogen kan virke meget fjernt og måske en smule plat. Men for mig betyder hun en hel del. Derfor har de sidste tre måneder, hvor hun har været syg også været helt forfærdelige. Der er ikke noget værre end når ens elskede dyr bliver syge, og man ikke kan kommunikere eller vide hvad der er galt. Det er virkelig en følelse af utilstrækkelighed. Heldigvis fandt lægerne i tirsdags en vej, uden mere penicillin, hvor hun fremover gerne skulle forblive sygdomsfri(7,9,13). Uden tvivl, den bedste nyhed hele ugen!

hår style nelle noell nelle noel schwartskoph schwarzkopf stockholm lanceringSå var jeg også et smut forbi Stockholm! I forbindelse med en ny lancering(der er hemmelig indtil Februar, sorry!) havde Schwarzkoph inviteret 7 forskellige magasiner med til Stockholm (jeg repræsenterede Chrichri.dk).Det blev en dag fyldt med hygge og en masse shopping. Det var min første rejse til Stockholm, så det var en ekstra stor oplevelse for mig og absolut ikke den sidste, for hold nu op en hyggelig by! Til lanceringen var 4 smukke modeller med hver deres hårstyle, lavet med de “hemmelige produkter”, Er de ikke fine?!

Loreal pakkekalender kalendergave makeup kalender nelle noell den gode uge nelle noelTil sidst må jeg lige prale lidt. Situationen er nemlig den, at jeg er lidt et barn indeni. En meget lille pige, der i nogle situationer er meget umoden – især når det kommer til jul og kalendergaver. Jeg er ikke stor fan af julen og går ikke op i juletraditionerne. MEN en ting omkring julen jeg går meget op i er pakkekalender! Jeg havde desværre aldrig det priviligie at få en pakkekalender som barn, et ønske, jeg derfor aldrig rigtig har fået opfyldt og bittert som det lyder, hvert år nager mig. Det er småligt, barnligt og meget modsat meget af det jeg ellers står for, men det er altså bare en ting jeg nok aldrig vokser fra..og dog! Igår modtog jeg nemlig den her AWESOME pakkekalender fra L’Oréal, med 24 låger! Du skulle have set hvordan jeg dansede rundt i stuen, da jeg så den. Jeg kommer uden tvivl til at snyde med lågerne og åbne de fleste inden d. 24 – men HOLD NU OP hvor jeg glæder mig! Tak sødeste, søde L’Oréal for den fine pakke 😉

Kan i have en rigtig god mandag og uge! 

Kærligst

N

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 

Næste indlæg

TIL DIG DER GERNE VIL I MÅL MED DIN HUDPLEJE