HER ER DE BEDSTE HIGHLIGHTERS  

UGEN MED LIDT MERE AF DET HELE

www.nellenoell.dk bridget jones baby, gallapremiere, blogger, veninder, hygge, film, biograf imperial Ugen hvor der kom mere ro på hjemmefronten, mere tid til veninderne og mere styr på næste uges store event.Ugen startede ret skævt, med manglende søvn og stor forvirring over min situation ? tilbage på Nørrebro, i egen seng på et lille værelse i min gamle lejlighed. En situation jeg skrev om her, i sidste uge.

Sorgen over at tingene ikke var gået som jeg havde håbet, forventet og ønsket sad stadig stærkt i mig, frem til midt ugen. Hvor jeg til sidst gav slip og ny energi fandt sin plads. Veninder kom med kærlighed, små glimt af ro og glæde kom snigende i maven og jeg fik mere ro til at acceptere min nuværende situation og arbejde ud fra det.

Tirsdag stod på Bridget Jones Baby, en skøn aften med Emma, min rigtig gode veninde. Hvor der blev tøset, talt og grint. I kan læse om aftenen HER.

Onsdag stod på den STORE planlægning af årets Guldknap i næste uge. En dag der kræver en pæn kjole, opsat hår og stor sikkerhed. Da det ser ud til at jeg ikke kender en eneste der deltager! Jeg glæder mig dog HELT VILDT, tror det bliver en fantastisk smuk oplevelse.www.nellenoell.dk gallakjole tommy hilfiger årets guldknap blogger event phd prTorsdag hyggede jeg med Karina, hvor vi var til et rigtig spændende event med Sugar, et finsk pr bureau med fokus på bæredygtighed. De havde VILDT mange lækre ting jeg glæder mig til at teste og dele med jer!www.nellenoell.dk sugar event matcha bar chokolade sæbe

Lørdag stod på Adidas Runners Race, (du kan læse mere om eventet HER)et løb jeg også troede jeg skulle løbe alene, altså foruden de mange andre mennesker som jeg ikke kendte;) Min anden gode veninde Yasmin, nåede lige at melde sin ankomst aftenen inden løbet og 2 sekunder inden start, kom Hr. T på banen, som en kæmpe overraskelse. Det var det bedste løb nogensinde, eventet var godt, solen stod højt og jeg fløj afsted af kærlighed til de to mennesker jeg løb sammen med. Om aftenen inviterede Hr. T mig med på job, i en suite på Nimb med udsigt over Tivoli plænen hvor han skulle arbejde. Det var en ret fin oplevelse<3nellenoell løb adidas runners race adidaas løb rundt søerne mine venner københavn www.nellenoell.dk tivoli nik og jay vioce på plænen voice 16 nimb udsigt nimb suite

Dulletip: Når du føler dig allermest alene, så husk at sig det højt. Så venner og familie omkring dig har mulighed for at være der og vise dig det aldrig er en sandhed. Du er aldrig alene <3

Kærligst

N

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 

Næste indlæg

HER ER DE BEDSTE HIGHLIGHTERS