DEN LILLE SUPERFOOD, DER SKABER OVERSKUD, BOOSTER IMMUNFORSVARET OG DIN HUD.

UGEN HVOR JEG MÅSKE DRAK LIDT FOR MEGET, BLEV NÆGTET ADGANG TIL BLOGGEN OG NÅ JA.. FLYTTEDE.. IGEN

kaotisk livJa, som du jo nok allerede ved laver jeg normalt min ugentlige update i form af en billedbog, hver søndag. Men..I stedet kom der en lille fin, syntes jeg selv, video op igår. Har du set den? Ellers er den HER.

Min uge startede med at indhente, det jeg manglede til min bedste venindens babyshower! Vi var 14 piger samlet i går, for at overraske den dejligste, mest gravide (med termin om 4 uger) kvinde på jord. Det gik super godt! Jeg fik desværre ikke taget billeder på dagen, men instasnappet en del, så håber du har fulgt med på IG

Foruden forberedelse, var jeg forbi Zadig & Voltaire?s forretning hvor de lancerede deres nye parfume ? This is Her og ?This is Him? dufte. Der nu sammen med deres mega seje brand, er at finde på Østergade 1, 1100 København. Husk at tage den store pung med!  😀 Zadig and voltere zadig and voltere

 

Torsdag, var jeg forbi den nye og MEGA seje whisky – bar ? The Naked bar?, et sted jeg helt sikkert snart kommer forbi igen. En lille og simpel bar, med lounge stil og mørk belysning. Med de lækreste cocktails, jeg vist nok, fik en del af 😆

whisky cocktails the naked bar

Resten af ugen, frem til i går, var jeg på mystisk vis logget af min blog. Ved stadig ikke helt hvad der skete, men blev nægtet total adgang. RIMELIG PRES! Efter flere timer og mange forsøg, kunne jeg igår komme på igår. Faktisk ved hjælp af kæresten a.k.a Hr. T. Han kiggede lige på det i 20 min og så var det fikset!?! Ja, jeg havde selvfølgelig ikke spurgt ham til at starte med, da jeg gerne ville klare det selv – Det gør jeg så næste gang!

Og nu vi er ved Hr. T og jeg, så har vi desværre besluttet at flytte fra hinanden. Vi har nu forsøgt alt hvad vi kunne at bo sammen og må erkende at kærlighed og timing INTET har med hinanden at gøre ? DESVÆRRE! Er jeg ked af det? ? JA, Er det hårdt at flytte tilbage- JA, Har jeg grædt som en lille pige? – JA. Jeg har haft en kæmpe følelse af nederlag og er stadig ikke på toppen. MEN, det er uden tvivl det bedste.. for nu. Er vi stadig kærester? JA! Vi er stadig sammen og vil stadig gøre ALT for at få det til at fungere sammen og forhåbentlig flytte sammen igen. Udgangspunktet lige nu, er bare ikke godt. Vi har begge for meget om ørerne og formår ikke at sige til og fra, så nu spoler vi lige tiden tilbage og håber at det hele blomster op igen.. Man kan i hvert fald ikke sige at vi ikke gør en indsats

Håber din mandag har været god ved dig!

Kærligst

N

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 

Næste indlæg

DEN LILLE SUPERFOOD, DER SKABER OVERSKUD, BOOSTER IMMUNFORSVARET OG DIN HUD.