DEN LILLE SUPERFOOD, DER SKABER OVERSKUD, BOOSTER IMMUNFORSVARET OG DIN HUD.

NY MOTIVATION, NYT MÅL

Adidas race copenhagenJeg har tilmeldt mig mit første løb, altså siden Toughest Race i 2014 !Som jeg før har nævnt er jeg begyndt at løbe, ikke meget og ikke hurtigt, men et par gange om ugen. Cirkus 5 km. hver gang, minus Her hvor jeg løb 10 km. RIMELIG STOLT! Så for at fastholde motivationen, har jeg tilmeldt mig Adidas Runners Race Copenhagen 2016!!

Adidas, har lovet at det ikke bliver det almindeligt, klassisk kvinde-løb frem og tilbage, men I stedet fyldt med overraskelser undervejs. Hvilket er lige i min ånd! Typisk keder jeg mig ret hurtigt når jeg løber, så håber “overraskelserne” gør det nemmere for mig at overskue og hurtigere nå i mål  😉 

Man kan tilmelde sig 6 eller 12 km. Jeg valgte 6, forhåbentlig er jeg på 12 næste år. Har endnu ikke oplevet ekstasen ved at løbe som mange andre, jeg hader det stadig hver gang :-D, hvert skridt og hvert sekund. Men det SKAL nok komme (håber jeg..stadig)!

Der er Warm Up træning hver lørdag, hvor alle er velkommen. Mødested er ved Marathon Sport, Åboulevard 1, København ? klokken 10.00. Jeg løber nu på lørdag, skal du med? 

Facts:
Hvornår: 10. september 2016, klokken 11.00
Hvor: Søerne rundt ? start fra Søpavillonen, Gyldenløvesgade 24, København

Pris: 199 kr. Du kan tilmelde dig HER

Kærligst

N

2 kommentarer

  • Jaaaa, hvor er du bare sej!!! Jeg er så ked af at jeg ikke kan være med d. 10. da jeg skal til bryllup. Men hey, hvor er du sej! Knus fra mig

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 

Næste indlæg

DEN LILLE SUPERFOOD, DER SKABER OVERSKUD, BOOSTER IMMUNFORSVARET OG DIN HUD.