NY MOTIVATION, NYT MÅL

NU ER JEG OGSÅ AT FINDE PÅ YOUTUBE, I SELSKAB MED MIN SKØNNE KOLLEGA NOA

nelleognoa på youtubeSom i ved har jeg selv forsøgt mig med små videoer, på bloggen, hist og her.. Men nu sker der noget helt nyt!!Jeg har længe gerne ville noget mere med Youtube, men ikke rigtig vidst hvordan, hvornår eller hvad der skulle til. Tilfældigvis sad Noa og jeg, forleden og talte om youtube som medie. Vi brainstormede på hvad der skulle til for at lave noget nyt, hvad vi selv syntes manglede og hvad der skulle til for at skille os ud.

Efter nogle timer kom vi frem til at i stedet for at lave hver vores, kunne vi slå vores viden sammen, nørde sammen og lave en fælles kanal på tværs af de kompetencer vi har fra mange år i beauty branchen. Som man siger ?tænker to hoveder bedre end et?, så det håber vi at få frem 😯 Vi har valgt at lave denne film, præcis som vi er, uden for meget retouchen og redigering i håb om at vores personlighed skinner igennem. At i derude får en endnu bedre fornemmelse af hvem vi er og hvad vi hver især står for. Filmen er derfor heller ikke sponsoreret, det er 100% ærlig viden og nørderi der kommer frem, på godt og ondt :-D.

http:/https://www.youtube.com/watch?v=u1k2g9l5myw

 

Karina Noas Favoritter

Soap Walla, Deodorant
Karmameju, Face Cream, Silk
Jurlique, Herbal Recovery Advanced Serum
Björn Axén, Volume Shampoo / Repair, Deep Conditioner
Daviness, Your Hair Assistant, Blowfly Primer

Nelles Favoritter

Milk & Co. Body Oil
Nilens Jord, Chubby Lips, Vintage Rose
Sleek, Contouring, Face Form In Light.
Shu Uemura, Bred Børste
Daviness, Sea Salt Water

Med tiden kommer der helt sikkert flere videoer, forhåbentlig også de mere personlige af slagsen, hvis I altså gider høre på os. 😉 Jeg håber i vil tage noget imod vores første film og kom endelig med feedback og ønsker hvis vi skal gøre nogen anderledes fremover eller der er emner eller produkter i ønsker vi skal tage op.

Kærligst

N

2 kommentarer

 • Emilie

  Ih en fin video!
  Det ville være lækkert fremadrettet hvis I nedenunder videoen måske skrev en oversigt over produkterne, der bliver omtalt 🙂

  God mandag!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Kære Emilie,
   Tak for din kommentar:) Det er en rigtig god pointe, selvom linkene står på vores youtube kanal. Laver jeg lige et link nedenunder med alle produkterne i aften. Så der ikke er nogen tvivl.
   Rigtig god dag 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 

Næste indlæg

NY MOTIVATION, NYT MÅL