EFTERÅRETS MAKEUP NYHEDER

ET UVENTET BREV, MIN FAR ER DØD

Kære læsere, venner, familie og kollegaer alle der følger med på bloggen og de sociale medier. Det er et meget anderledes indlæg jeg i dag skriver, et indlæg jeg aldrig troede jeg skulle skrive.

Sent i dag, d. 29/9 modtog jeg et meget uventet brev. Et brev om boet efter min fars død. Min far døde åbenbart i sidste måned helt uden min viden. Jeg har først i dag, fået besked om hans død igennem et brev fra skifteretten.

Jeg er mildest talt i chok. Har siddet på telefonen det meste af dagen for at finde frem til, hvorfor jeg intet har hørt, før nu. Den anden halvdel har jeg siddet mere eller mindre livløs på gulvet, i en mindre choktilstand.

Jeg har talt med en farmor, der efter sigende skulle være min, fået besked om kusiner og fætre jeg aldrig har mødt og planlagt et besøg på min fars bopæl i næste uge, hvor jeg pludselig også skal tage stilling til de ting han har efterladt sig.

Det er en surrealistisk situation. Føler jeg er med i en film, mit liv i dag, kunne lige så godt have været et afsnit af en dokumentar.

Min far er død, jeg har ikke set ham inden han kom i jorden, ikke fået mulighed for at sige farvel og åbenbart var der heller ingen der vidste, at min far havde en datter – mig.

Det er en ubærlig og uretfærdig situation som jeg næsten ikke kan rumme. Jeg trækker derfor stikket i noget tid. Ved ikke om det bliver et par dage, en uge eller måneder, det må tiden vise.

Da mit arbejde er at blogge og man på et arbejde under disse forhold normalt ville melde sig syg, føler jeg et vis ansvar for at sygemelde mig herinde. I håb om at alle ser det og jeg ikke behøver yderligere forklaring.

Jeg ønsker ikke medynk, blot forståelse – håber jeg i forstår.

Vi skrives

Kærligst

N

   

4 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

EFTERÅRETS MAKEUP NYHEDER