UGENS BILLEDBOG

EN SVÆR PERIODE

nelle noell, nelle noel mit liv ærlig overskud underskud syg blog Som jeg skrev i går i det her blogindlæg, var sidste uge fyldt med miksede følelser og specielt en ting har fyldt rigtig meget.En ting jeg har været meget i tvivl om jeg skulle dele med jer. Mest fordi jeg ikke har været sikker på om det på nogen måde kunne hjælpe eller gavne jer, hvilket er hovedformålet med bloggen, at I får noget med som kan bruge i eget liv. Dog, modtog jeg en opringning i onsdags som ændrede mit syn.

Siden jeg var i Grækenland, det kan du læse mere om her, har jeg haft ret meget bøvl med ekstremt træthed og Hmm.. “bøvl med maven”(som man siger). Et problem der har gjort at mit overskud har været på et minimum og koblet med alle de udfordringer jeg har haft med Stress, flytning og kæresteproblematikker, har der været dage hvor jeg mest af alt, har haft lyst til at hoppe ud foran et tog (altså sat på spidsen).

Flere gange har jeg haft kontaktet lægen og beskrevet min træthed og manglende overskud til hverdagen. Svaret har flere gange været at jeg nok “bare” manglede B12 da jeg ikke spiser kød, eller at det nok mere var psykisk.

Min krop er den første til at fortælle mig når den føler sig overset og gør det rimelig brat! Så når jeg ved at jeg er inde i en dårlig periode ved jeg, at der også altid kommer en kropslig reaktion. Så jeg har egentlig troet, at det var sådan tingene hang sammen, indtil sidste weekend!

En weekend i helvede, ugen optil havde jeg haft mange maveproblemer, kramper og ubehag. Hele weekenden sov jeg 15 timer hver nat, var på toilettet 20 gange og havde flere tidspunkter hvor jeg var ved at besvime! Derfor ringede jeg mandag til lægen, mere eller mindre hysterisk og fortalte ham at, NU var det altså AKUT og de måtte tage nogle tests!

Onsdag ringede lægen så med svar: De havde fundet en dårlig bakterie i min mave og ville gerne have mig tilbage dagen efter kl. 08 til flere tjek da de havde mistanke om at der vare mere. Ret frustrerende at være på Langeland, med sådan et opkald det kunne jeg selvfølgelig ikke, men i morgen tager jeg forbi til flere prøver og så må vi se hvad hun siger.

Hvis du skulle være i tvivl så JO jeg syntes det hele ramler rimelig meget og jeg er ærlig talt fucking træt af det! Jeg vil bare gerne have fred og ro på igen. Så jeg har overskud til de gode ting i livet, det er lidt svært med alt den modgang. Men det bliver bedre, det er jeg sikker på!

Jeg har valgt at forsøge at finde de positive ting der er pt. Fremfor at fokusere på alt det negative – det hjælper jo alligevel ikke.

  1. Det kan næsten ikke blive værre.
  2. Heldigvis har de fundet den bakterie, så nu de ved hvad det er kan de forhåbentlig gøre noget ved det.
  3. Jeg har lært at jeg skal tale med store ord, når jeg vil have noget igennem hos lægen, det er åbenbart den eneste måde de gider tjekke en.
  4.  I søndags løb jeg for første gang nogensinde 10 km endda på under 1 time, hvilket er stort for mig. Jeg løber sjældent og når jeg gør rammer jeg max 5 km da jeg ikke er bygget til at løbe.  Ved ikke helt hvad der skete, jeg var indebrændt af frustration over at være så magtesløs at jeg havde enormt meget behov for at få det ud og det hjalp. 

Hvorfor vælger jeg at dele?

Jeg har valgt at dele dette af to grunde. 1. Fordi jeg har været fraværende på bloggen den sidste uge og nok også kommer til at være det denne uge til jeg forhåbentlig lige får styr på min situation igen 2. For at opfordre dig til at tale med store ord hos lægen, hvis du ligesom jeg igennem længere tid har været syg. SØRG for at blive tjekket, havde de testet mig før, havde jeg måske kunne undgå 2 måneder med en syg mave!

Næste indlæg lover jeg bliver positivt, det skal det!

Kærligst

N

For flere tips og hverdagsglimt kan du følge mig på Instagram, samt min Facebook-side som jeg opdaterer jævnligt.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 

Næste indlæg

UGENS BILLEDBOG