DEN LILLE SUPERFOOD, DER SKABER OVERSKUD, BOOSTER IMMUNFORSVARET OG DIN HUD.

MÅLRETTET HUDPLEJE: K-BEAUTY


Hudpleje der virkerDet er ingen hemmelighed at skønhedsfænomenet K-Beauty (Koreansk Beauty), har taget Danmark med storm. 

I tidligere artikler har jeg kort været inde om fænomenet, da det er ikke til at komme uden om, at K-Beauty er kommet for at blive. Om du er på beauty blogs, magasiner eller instagram, vil fænomenet pryde dit feed med finurlige emballager; BB/CC creams; Sheet masks; snegle-, slange-, bigift- og søstjerneekstrakt, der alle er en stor del af den koreanske kultur.

Koreanernes mål er at opnå en kridthvid og fejlfri porcelænshud. Kvinderne bruger gerne op mod 13 forskellige produkter, på kryds og tværs i deres daglige renserutine, for at sikre sig en ren hud fri fra snavs og makeup.

Hvilket også afspejler sig i K-Beauty hvor alt er målrettet på at lysne, udjævne og balancere huden. Det handler altså om at bruge den rigtige hudpleje, skræddersyet til den individuelles hud med mest mulig beskyttelse mod UV-stråler.

Alt med meget rolige, nænsomme bevægelser og en stor portion tålmodighed, hvilket vi her i Vesten stadig kan lære en del af i stedet for at tro på Fix-it løsninger. Dog er vi blevet langt bedre til at gå uden om produkter til “alle hudtyper” og i stedet fokusere på de individuelle behov, som – uden tvivl – er den eneste vej til en flottere hud.
Mine 5 yndlingsting ved K-Beauty:
Erborian
Et mærke baseret på Koreanske urter, der samtidig med at producere fantastisk makeup, også virker meget effektivt på huden. Jeg er både fan af deres BB, CC, Primer og pudder.

K-beauty

Kosmetisk Akupunktur
De koreanske kvinder er meget holistiske i deres tankegang og ved, at skønhed starter indefra. De passer på sig selv, spiser godt, holder sig fra sollys og tyer til akupunktur, der arbejder med skønhed som helhed. Der er flere forskellige stilarter, når det kommer til kosmetisk akupunktur. En af de mere efterspurgte behandlinger er ansigtsløft med nåle, fordi de undgår bivirkninger og ar! Du kan læse mere her: Godthjælp.

akupunktur

Jurlique
Er ikke et koreansk brand, men har alligevel formået at tage det bedste fra K-Beauty og implementerer det i deres eget brand. Især Jurliques nye Activating Water Essence booster huden med fugt, inden serum og er en stor del af den daglige renserutine inden for K-Beauty.Ny hudpleje trend

Dr.Jart +
Et meget innovativt Koreansk brand, der næsten lige har ramt de københavnske gader. Her findes alt inden for hudpleje. Især er jeg glad for deres Sheet masks, da der findes en maske til alle behov. Om det er hævede øjne, uren hud eller hagen, der skal have et lille løft, findes der en løsning i deres sheet masks. Næste år lancere de endnu flere produkter i DK – Glæd jer!masker til ansigtet

Sensai
Et Japansk brand, der hænger meget sammen med det koreanske i deres uendelige udvalg af ekstra-milde renseprodukter, der nænsomt renser huden fri for makeup og snavs, uden at irritere huden.sensai hudpleje og rens

Kærligst

N

Skrevet på Chrichri.dk D. 29/8 16

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

DEN LILLE SUPERFOOD, DER SKABER OVERSKUD, BOOSTER IMMUNFORSVARET OG DIN HUD.