7 TIPS TIL AT HOLDE HÅRET SUNDT, ÅRET RUNDT

UGENS BILLEDBOG

Langelandsfestival, festival, udsigt, telttur, telt, Langeland, nelle noell, nelle noel, blogger, Det er søndag, og tid til noget hyggelæsning med ugens billedbog! Sidste og første billedbog kan du se Her.

Sidste uge har været rimelig ambivalent. Med miksede følelser, udfordringer og op/ned ture. En af de store ting der er sket, skriver jeg først om i morgen mandag, da det fylder for meget til i dag. Men de andre ting kommer her 🙂

Mandag fik jeg min første Brazilian, JEP det var det der skete. Nu vil jeg skåne jer for billeder, selvom det godt nok er et billedbogstema, tænker jeg at det er LIGE i overkanten! Detaljerne om hvor, hvordan og hvorledes det er gået, kommer i næste uge. Det var super sjovt, selvom det selvfølgelig også gjorde super ondt og var SUPER akavet.  

Langelandsfestival, festival, udsigt, telttur, telt, Langeland, nelle noell, nelle noel, blogger, Tirsdag tog jeg, Karina, Kathrine og hendes familie på en  sponsoreret Langelandsfestival. Det er helt sikkert mest en fest for campister og familier, ikke så meget for gamle damer fanget i en ung krop som Karina og Jeg. I ved typerne der ikke rigtig drikker og helst vil sove kl. 22.00! Som ikke er til for meget larm, hor og fuldskab. Så istedet gik vi en del ture på Langeland og udforskede egnen 😉
Langelandsfestival, festival, udsigt, telttur telt Langeland nelle noell nelle noel blogger nik og jayMin kæreste var også forbi en af dagene, da han laver musik for Nik og Jay. Karina og jeg med ham backstage under hele koncerten. Det var en vild oplevelse at stå på scenen og kigge ud på publikum, ingen af os hører Nik og Jay til hverdag, men da vi gik derfra var vi begge ret høje og overvældende over hvor meget folk gik amok og hvor sejt de performede. Vild oplevelse!

Igår aftes tog vi hjem, festivalen slutter egentlig først i dag, men vi kunne ikke mere. Vi ville bare gerne hjem i et ordentligt bad og en ren seng. Nok er jeg næsten hvert år på Roskilde, men tager altid hjem om aftenen og sover i egen seng. Må bare tilstå at det med at sove i telt er jeg blevet for gammel til!Langelandsfestival, festival, udsigt, telttur, telt, Langeland, nelle noell, nelle noel, blogger, Jeg har samlet mine fire yndlings fra festivalen, det jeg har brugt mest og ikke kunne undvære.  

  1. Bioderma mild cleansing foaming gel. Den er VILDT genial, fordi den ikke indeholder sæbe, parabener og parfume, men stadig skummer op og giver en renhedsfølelse på huden, uden at udtørre på nogen måde.
  2.  Den grønne jakke som i kan se et glimt af, jeg lavede det i tirsdags inden jeg tog afsted og har brugt den hver eneste dag. Det er en genbrugssag jeg har lappet med patches fra Ebay ? skriver mere om den senere.
  3. Min næsering, i har nok set den på Instagram – den er MEGA fake 😀 Jeg har ikke hul i næsen – det tør jeg simpelthen ikke(kylling). Men syntes det giver lidt kant og kan ændre hele mit look når jeg sætter den i, derfor elsker jeg at bruge den! Er blevet lidt min yndlings acess, den er fra Hvisk, som i måske kender? Et ret godt brand, der nærmest har alt og ikke er super dyrt. 
  4. Til sidst er Lakshimis Sunveda solbeskyllelse, der både beskytter mod Uva og Uvb med Spf20. En ren økologisk dry olie, der ikke fedter og kan bruges både i hår, ansigt og på kroppen. Der er virkelig intet dårligt at sige om den her, den dufter godt, bliver ikke klistret på kroppen er nem at påføre, indeholder vildt mange gavnlige ingredienser for huden og kan bruges af selv den sensitive hud. Plus det, har den også en selvbruner effekt. WIN!                                            

Nyd din søndag.

Kærligst

N

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 

Næste indlæg

7 TIPS TIL AT HOLDE HÅRET SUNDT, ÅRET RUNDT