TRÆKKER STIKKET

POMMES, SLIK OG KÆRLIGHED

Kærlighedssorg, kærlighed parforhold, veninder pommes kærester selvudvikling nellenoell nelle noell nelle tanker veninder Her er fortsættelsen fra gårsdagens “TRÆKKER STIKKET

Fortsættelse..

Efter jeg havde været hos Rikke, føltes det hele lidt nemmere – nok også kombineret med beroligende øre-akupunktur! 

Anyways, resten af aftenen til sent ud på natten mødtes jeg med to af mine rigtig gode veninder. Netop på veninde-kontoen er jeg, modsat meget andet i livet, VILDT heldig. De havde hurtigt sporet at noget var galt og stod klar med trøst, slik, pommes’ og kærlighed. 

Vi talte meget om selvkærlighed, parforhold, fælles sprog og selvfølgelig sex – Kiksede sexhistorier kan få alle mennesker, uanset tilstand, til at grine igen. Hvilket er vigtigt, måske det vigtigeste – at huske grinet, selvom det hele føles lidt som en stor lort! 

Vi talte rigtig meget om hvor grænsen går, hvornår siger man farvel til sin partner og hvornår har man kæmpet nok? Svaret er nok uendeligt og defineret af hvem der taler. Men for mig kunne jeg mærke, at jeg ikke var færdig med at kæmpe. Jeg kunne dog ikke fortsætte som nu. 

Det var derfor nødvendigt med denne pause, for at se tingene klart igen. Jeg tror nogle gange, det er vigtigt at træde et skridt væk, for at se tingene tydligt. Hvilket er svært hvis man står midt i det hele. Især efter en lang periode med stress fra min side og efterfølgende for ham, kan det være satans svært at have overskud til hinanden, til sig selv og træffe gode beslutninger sammen, især i “VI-FLYTTER-SAMMEN- SITUATIONER”.

Resten og sidste del er på bloggen imorgen, håber mine erfaringer kan bruges positivt i dit liv. 

Dulletip: Til dem af jer der ikke tror på at der er en højere mening med tingene, kan mine nelle-tanker godt virke ret mystiske, det ved jeg. I behøver skam heller ikke være enige, men til dem der tror, mine believers 😉  håber jeg det giver mening. Ellers er der en masse andet dullegrej under de andre emner på bloggen, man kan dykke ned i.

Kærligst

N

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 

Næste indlæg

TRÆKKER STIKKET