5 FESTIVAL TIPS I SAMARBEJDE MED DBA

HYGGELÆSNING

blogger nelle noell noel min uge mit liv kvindeliv nelle tankerJeg har modtaget en del mails med spørgsmål og forespørgsler på emner og ændringer på bloggen. 

Jeg elsker at modtage jeres mails, at i gider involvere jer i bloggen og komme med konstruktiv feedback – er fantastisk. I er absolut det vigtigste når det omhandler bloggen og derfor er jeres ord også meget værdifulde for mig. På baggrund af denne feedback, vil jeg den kommende måned præsentere lidt nye tiltag, som jeg håber i vil tage godt imod. 

Det første hedder Ugens billedbog!

En billedbog over min seneste uge med tanker, anbefalinger eller bare et overview over ugen der er gået. Fast hver søndag, som en nem hyggelæsning. 

Her kommer denne uges Billedbog:

Mandag var jeg på en lille datenight, hvor vi var ude og spise. Weekenden forinden havde jeg, bestilt to billetter til et Shiso-event jeg havde set på “snappen”. Et spise-event (ved ikke helt hvad det kaldes) hvor vi fik en 6 retters menu, med hovedingrediensen Shiso. Shiso er en asiatisk plante der findes i 5 forskellige variationer og smagsnuancer, men desværre ikke kan fås i Danmark. Det var et meget finurligt event, der varede i 2 timer, hvor alt foregik stående om et bord eller i en baghave. Super hyggeligt!

billetnet shiso datenight asiatisk plante østerbro

Dagen efter tog manden min, afsted på Grøn koncert tour i 14 dage. Lidt pres når man lige er flyttet sammen, men på den anden side også meget befriende. Jeg har haft en masse tid til mig selv, teste en masse produkter og hygge med Emma (min kat). Vi har begge ret svært ved at falde ordentlig til, så det er rart at kunne bruge noget tid “alene” hvor man ikke skal tage hensyn. Ud over det har det også givet mig mulighed for at rykke en del om og ud – det bliver spændende at se hvad manden siger til det, når han er hjemme igen!

produkter tester hygge selvforkælelse migtid nelle noell nelle noel nelle nelle amager kat

Igår var jeg til min bedste venindes 30 års fødselsdag og hende og hendes mands housewarming! Distræt som jeg er, havde jeg kun købt en fødselsdagsgave og blomster til hende 🙄 og glemt alt om en lille indflytter/housewarmings gave! Plus det, ankom jeg så 3 timer for tidligt til festen, da jeg havde skrevet forkert i kalenderen 😆  Men, en super god dag var det alligevel og super hyggeligt. Alt var på plads, god mad, en masse kage, høj sol og søde mennesker. Tog afsted kl. 10 og var først hjemme kl. 01.30 det må være et succeskriterie!

nelle nelle, noel, housewarming,fødselsdag, billedbog, nelle,

Til sidst bliver jeg nødt til at anbefale jer at smutte forbi Nicecream! Der er en på Nørrebro og nu også på Vesterbro, begge helt igennem fantastiske. Jeg har aldrig før været til særlig god til is, men nu er jeg sgu blevet afhængig. Deres is smager virkelig godt, lavet på gode øko råvarer uden sukker og vegansk. Jeg kan godt afslører at jeg har været forbi “et par gange” i ugens løb!

Nicecream, vesterbro nice cream nelle noel nelle noel is vegetarisk snack

Ha’ en fantastisk søndag.

Vi skrives

Kærligst

N

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 

Næste indlæg

5 FESTIVAL TIPS I SAMARBEJDE MED DBA