MANDAGS-HADELISTEN

JAGTET AF FREE BLEEDING OG SKRIVEPOLITIET

Free bleeding kvinde skrive, korrektur skrivepoliti nellenoell Nelletanker

Jeg er begyndt til privatundervisning, det lyder fancy, ik?!

Det er privatundervisning i tegnsætning og generelle skriveregler, hvilket jeg er virkelig dårlig til. Som blogger er det rimelig relevant, så DU forstår de pointers jeg gerne vil frem med i det skrevne. Derfor er jeg startet ? det er benhårdt!

Jeg har med min begrænsede skoleerfaring (5 år) aldrig lært de gængse skriveregler og er derfor yderst udfordret, når jeg skriver. Da jeg startede med at blogge, var min kæreste mega sej til at læse korrektur, men efter nogle måneder hvor han selv fik mere travlt og jeg, konstant talte om bloggen, er han nu ved at kaste op hver gang jeg nævner den, og er derfor fritaget for korrekturlæsning ? så NU skal jeg lære det!

Udover at der grundlæggende er ting jeg ikke ved og derfor skriveregler jeg ikke kan, har jeg også en psykisk blokade fra min folkeskoletid, der fortæller mig at jeg SLET ikke kan, det er skide irriterende. De der folkeskoleår, kan sætte sig for evigt. Kender DU det?

Heldigvis har jeg en ovenud sød og overbærende lærerinde, der slet ikke forstår sig på mine dulleråd, og derfor er den perfekte kritiker. I går havde hun printet min ?Mandags-Hadeliste? ud, så vi kunne støvsuge den for fejl ? der var RET mange! Hun sagde to gange ?Det har ingen plads på denne jord? om et ord eller sætning jeg havde skrevet og som nu allerede er læst af ? MANGE! Av, av.. Heldigvis grinte hun også en del undervejs, så humoren er forhåbentlig kommet frem trods de mange fejl. Under ?Free Bleeding Typerne? fortalte hun at det var hendes kollegas datter der havde skrevet Free bleeding bogen 😯 Overvej lige hvis jeg havde fået hende som underviser!! Det kunne være gået SÅ galt, på alle tænkelige måder, med free bleeding klanen, deres forældre og blod over det hele! 

Free Bleeding eller ej, bliver jeg nok aldrig super god til tegnsætning, og må tilstå at jeg har det okay med det, så længe jeg bliver bedre end udgangspunktet. Men hvor vigtigt er det egentlig? Er det meget forstyrrende at der er et punktum for meget eller komma sat forkert? Forventer DU at en blog har helt styr på de ting, eller er det mere relevant i magasiner og nyhedsaviser?

Lad mig endelig høre din mening 🙂

Vi skrives

Kærligst

N

For flere tips og hverdagsglimt kan du følge mig på Instagram, samt min Facebook-side som jeg opdaterer jævnligt.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 

Næste indlæg

MANDAGS-HADELISTEN