FRA BLONDINE TIL BRUNETTE

GETAWAY

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with hb1 presetTorsdag morgen besluttede jeg at købe en afbudsrejse til Grækenland, under 20 timer efter sad jeg i flyet, alene.

Det er første gang jeg rejser alene, men et helt bevidst valg. Jeg var selvfølgelig ret bange ved beslutningen, men vidste at jeg virkelig havde brug for at komme lidt væk fra det hele. De sidste mange måneder har været vilde på alle måder. Mine uger har været præget af minimum 50 timers arbejde i form af blog, skrivning, skole, videoer, møder, foruden at være kæreste, veninde og Nelle. Om 14 dage har jeg eksamen, jeg er håbløst bagud og magter det slet ikke. Mit fokus har været på alt det andet, det jeg i virkeligheden gerne vil bruge alt min tid på. Jeg er generelt ret dårlig til at fokusere på flere ting af gangen, vil helst fokusere 100% på en ting, det er vist både min styrke og svaghed.

Processed with VSCO with hb1 preset

Da jeg ankom til hotellet var alt fantastisk. Det var 26 grader, værelset var skønt med badekar, stor dobbeltseng og balkon. Super god mad på hotellet, stort fitnessrum, pool og 100m fra stranden. Jeg startede med at tage min rygsæk på ryggen og udforske det smukke område, uden at ane hvortil. Jeg fandt ud af at der er 3 km. til en købmand og ca. 10 km. ind til byen.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with hb1 preset OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with hb1 preset

I dag vågnede jeg med en helt andet stemning i kroppen, fuldstændig færdig og modløs. Har brugt de første mange timer på at græde og høre Storytel.dk. Det var ikke lige ønske-scenariet men virkeligheden, den må man jo desværre også forholde sig til engang imellem 🙄 Virkeligheden er, at jeg i midten af de sidste måneder, har mistet mig selv lidt, plaget af stress og søvnløse nætter har jeg bare holdt ud. Nu hvor jeg slapper af, holder siesta og giver slip, kommer alt det frem jeg har holdt på så længe. Det er okay, det var forudsigeligt og det er vigtigt at det kommer så jeg igen kan fokusere og komme tilbage til Nelle. Det er vist det man kalder selvkærlighed. 

Nu vil jeg hoppe på en cykel ind til byen og se hvad den har at byde på. Vi skrives ved 🙂

Kærligst

N

Dulletip: Hvis du er nysgerrig (og hvem er ikke det?) Så er du velkommen til at følge med på snappen: Nenof

4 kommentarer

 • […] jeg var i Grækenland, det kan du læse mere om her, har jeg haft ret meget bøvl med ekstremt træthed og Hmm.. ”bøvl med maven” som man siger. […]

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • […] situation hvor begge er faldet i krigen, i forhold til nu og et langt forløb med stress (Læs evt. GETAWAY), er der ikke nogen af os der kan rumme at bære den anden. For nu, må vi bære os selv og gøre […]

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Juliee

  Wauw! Sejt du bare rejser alene, gid jeg havde modet til det…! Elsker at følge dig nelle! Hvor bestilte du din afbudsrejse?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Kære Juliee, Tusind tak for din søde besked, er glad for at mine ord giver dig noget positivt 🙂 Denne rejse bestilte jeg på Apollo, de er ret gode med hoteller i Grækenland. Kan virkelig kun anbefale dig at tage afsted alene, det giver nogle helt andre oplevelser og indtryk.
   Kærligst
   N

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 

Næste indlæg

FRA BLONDINE TIL BRUNETTE