Om at turde elske sig selv - Rikke Klint

Week On Fleek!

Foto: Jonas Risvig

Endelig søndag, min første fridag i denne uge! Der har virkelig været knald på med skole, musikvideo, møder, PR møder, events og afleveringer.

Selvom ugen har været skøn, har det også været hårdt, at være SÅ meget på, så i dag søndag, har jeg nydt det meste af dagen med absolut INGENTING!

Onsdag makeuppede jeg Katie Keller, en ny artist fra Universal. I kender hende måske fra hendes debut ?Eller ik?? feat Bai D, se den HER. En virkelig talentfuld ung kvinde, med en pisse sej stil, uden nogen form for stjernenykker. Hende skal I holde øje med.

Makeuppen blev forholdsvis neutral, med hende i fokus og ikke makeuppen. Vi valgte en let øjenmakeup for at åbne øjet, naturlig hud, brynene stod hun selv for og til dels læberne. Katie har sin egen måde at forme hendes bryn på, hvilken man jo sagtens kan genkende fra sig selv. Læberne udviklede sig lidt undervejs, med et twist af ombre/ 90?s. Hvilket jeg tror bliver hendes ?signature look? det passer mega godt til hendes type.

Processed with VSCOcam with hb1 preset

Torsdag var jeg til launch på WÅX en naturlig hårfjerningsvoks bestående af sukker, citron og honning. Lanceringen forgik på Østerbro i de smukkeste lokaler, iscenesat af Mette Martinussen. Med en lydkulisse i høretelefoner, blev man guidet igennem 3 scenarier, der hver især symboliserede de 3 ingredienser. Meget rørende oplevelse.

Processed with VSCOcam with hb1 preset Processed with VSCOcam with hb1 preset Processed with VSCOcam with hb1 preset

Fredag var jeg til møde hos de søde piger fra DahlPR, hvor jeg fik præsenteret en masse nye produkter. Mine favoritter indtil videre er:

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCOcam with hb1 preset

Splat: Et naturligere alternativ af tandpasta uden fluor, med forskellig smage og farver, fx i sort og guld!

Sæbeværkstedet: naturlige, vegansk og langt-hen-af-vejen økologiske produkter til hele kroppen.

Eco by Sonya: Australiens første certificerede økologiske, toxic-free, naturlige og 100% veganske self tan produkter. Jeg er så småt i gang med at teste produkterne, så jeg LOVER at skrive mere 😉

Dulleinfo:

Som dem der følger med på Instagram, måske har bemærket, har jeg brygget på noget nyt som jeg ikke har kunne fortælle. Men i morgen bliver nyheden offentliggjort… Et sted som ikke er på bloggen.. Ser i det mon før mig?

Kærligst

N

Indlægget er sponsoreret i den forstand, at der her tale om en anmeldelse af et/flere produkter, som jeg har modtaget og er blevet glad for. Jeg har ingen økonomisk interesse i at skrive om emnet blot en lyst til at viderebringe nogle gode tips.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 

Næste indlæg

Om at turde elske sig selv - Rikke Klint