âś•
VIND! Vinderen er fundet og kontaktet, tillykke til Winnie Ventrup!

Oldie But Goodie produkter der skaber mirakler!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCOcam with hb2 preset

Så er det blevet 1. Marts, en måned tættere på sol, sommer og lyse dage. Kan slet ikke få armene ned af glæde. 🙂

Det er noget tid siden jeg har skrevet en “Oldie But Goodie”, om et produkt jeg elsker og altid vender tilbage til. Det er faktisk et af mine yndlings-indlæg, fordi det både er en lille reminder til mig selv, og især en god inspiration til jer læsere om nye eller “gamle” produkter der VIRKER! Så er kommer min Marts version. Enjoy! 

De sidste måneder har jeg sværget til denne ?Oldie But Goodie? de hjælper mig altid, især i krisesituationer og gør en kæmpe forskel for min hud! Det er produkter alle burde investere i, mindst en gang i deres liv!

Det er selvfølgelig? trommevirvl?.  Bioeffect produkter!

Bioeffect er en prisbelønnet hudplejeserie fra Island, der som den eneste i verden er baseret på plantedyrkede vækstfaktorer. Med andre ord: Væksthormonerne fungerer som budbringere mellem hudcellerne og øger hudens egen naturlige fornyelsesproces, den optimerer altså hudens egen funktion, markant!

Lige nu er jeg i gang med deres ?30 day treatment? der er et intensivt anti-ageing boost, som opstrammer huden og reducerer fine linjer og rynker. I en alder af 28 er det begrænset hvor stor effekt den kan have på min hud, da den endnu ikke er rynket. Men jeg kan klart se en forbedring på mine små linjer og især på hudens glød. Hudens kollagene -og elastineniveau daler fra du har ramt de 25 år. Så det er altid godt at være på forkant! Flere undersøgelser viser faktisk, at det primært er via A-vitamin, EGF og SPF, man kan opnår en glattere og mere glansfuld hud og hvem ønsker ikke det? 

 

Tidligere har jeg prøvet deres EGF serum (Epidermal Growth Factor), der uden tvivl er det vildeste jeg nogensinde har prøvet. Jeg kunne på dagsbasis se en forskel på min hud, som i virkelig! EGF stimulerer specifikt cellefornyelsen og sætter gang i produktionen af kollagen (hudens protein der er ansvarlig for vores bindevæv) og elastin (hudens elastik).

Har du selv prøvet Bioeffects produkter og hvad var din oplevelse?

Dulletip:

Et godt supplement til at styrke elastin og kollagenniveauet, indefra. Er ved hjælp af C-vitamin. 1-2 kapsler dagligt. Gerne 500-100 mikrogram, hyben og citron er også rigtig gode kilder.

Husk at følge med i konkurrencen, fra tidligere indlæg, vinderen bliver fundet imorgen 🙂

Kærligst

N

“Indlægget er sponsoreret i den forstand, at der her tale om en anmeldelse af et/flere produkter, som jeg har modtaget og er blevet glad for. Jeg har ingen økonomisk interesse i at skrive om emnet blot en lyst om at viderbringe nogle gode tips.”

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

VIND! Vinderen er fundet og kontaktet, tillykke til Winnie Ventrup!