Om at turde elske sig selv - Rikke Klint

VIND! Vinderen er fundet og kontaktet, tillykke til Winnie Ventrup!

Jubii.. Jeg har i samarbejde med Goldwell (Kerasilk) stablet en konkurrence på benene!

Denne gang kan DU vinde 4 (mega)lækre hårprodukter fra Kerasilks bedst solgte Repower serie! Serien er især god til det spaltede og tynde hår. Hvor det plejer, styrker og giver volume. Kerasilk har også salon behandlinger, som er helt igennem en fornøjelse, jeg var så heldig at prøve en sidste år, hvilket du kan læse mere om HER

Volume Shampoo renser håret mildt og skånsomt. Giver håret volume og bevarer farven længere.

Foam Conditioner har en lækker mousse formel, der blødgør, plejer og giver tyndt og spaltet hår volume.

Plumping Cream giver håret ekstra glans, volume og er  varmebeskyttelse.

Volume Blow-Dry spray, med keratin og elastin. Varmebeskytter håret og gør det mindre elastisk og nemmere at style.

Samlet værdi 820 kr.

Processed with VSCOcam with hb1 preset OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Det eneste du skal gøre for at deltage, er at følge bloggen under facebook, bloglovin (ude til højre på siden) eller på instagram, gerne med en lille besked eller ved at tagge en ven/veninde der også skal have mulighed for at deltage. Vinderen bliver fundet på Onsdag d. 3 marts. Held og lykke 😉

Dulletip:

Hvis dit hår føles fedtet eller din hovedbund er blevet uren, igennem vinteren. Hvor håret er oppe eller lukket under en hue. Kan jeg anbefale dig at skylle hovedbundet med eddike. Bland 1 spk med 1/2 L koldt vand og skyl det igennem efter du har vasket det med shampoo. Det renser hovedbunden og sørger for at alt shampooen er ude af håret, ikke luksuriøst men virker fantastisk godt!

Kærligst

N

Indlægget er sponsoreret i den forstand, at der her tale om en anmeldelse af et/flere produkter, som jeg har modtaget og er blevet glad for. Jeg har ingen økonomisk interesse i at skrive om emnet blot en lyst om at viderbringe nogle gode tips.

   

9 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Om at turde elske sig selv - Rikke Klint