I'm back

Goodiebags og magelighed

OLYMPUS DIGITAL CAMERA          Processed with VSCOcam with hb1 presetSå er Cphfw startet. Ugen hvor det handler om at se eller blive set. Hvor alle klæder sig ud i deres übberste outfit og håber på at skille sig ud fra mængden.

Jeg har i 7 år været en del af fashion week, enten bag scenerne som makeup artist, eller foran som publikum. Jeg stoppede helt med at arbejde under Cphfw, for et par år siden. Jeg blev simpelthen så træt af at få goodiebags som løn, minimumsløn eller slet ingen løn. Generelt er det de færreste under FW, der overhoved får løn, herunder modeller og alle slags kreative hoveder, bag et show. Hvert år bliver emnet omtalt af pressen, som om det var noget nyt. Det har ikke ændret sig og kommer formodentlig heller ikke til det, så længe der er folk, som sagtens kan betale husleje med goodiebags! 

Til gengæld er jeg ikke helt stoppet som tilskuer, det er dog de færreste shows jeg deltager i. Er det et kreativt team, med noget på hjertet, der formår at inspirere publikum, så det kan mærkes helt ude i fingerspidserne, vil jeg VILDT gerne med. Der er dog langt imellem. Standarten er som regel noget med sort tøj, langt straight hår, gennemfugtet hud og buskede bryn.. Det kan godt blive lidt uinspirerende i længden, især fordi det allerede findes i gadebilledet, div. magasiner og langt hen af vejen i mit eget spejlbillede. Jeg har derfor ikke behov for at dulle mig op og stå i kø til et altid ? fashionable late? show, i alt for høje hæle, med alt for mange mennesker, hvor der er kamp om udsyn og siddepladser.

Måske er jeg blevet kedelig. Men jeg fortrækker at være til arrangementer hvor det er okay, ?bare? at være uden at skulle være noget eller nogen. Men nyde nuet, med mennesker der er seje uden at være påtagede og hvor kreativite inspirere andre, ved at være dem selv og ikke en kopi. Det er den slags menneske jeg selv bestræber mig henimod at være, uden jantelov og filter. Hvilket jeg håber i også vil forsøge, mest for jer selv men også for os andre, der elsker at blive inspireret, af det sære og uventede.

Processed with VSCOcam with hb1 preset

Dulletip:

FASHION begrebet er enormt og verdenskendt. Men hvad er “fashion” og hvem diktere hvad der er fashionable, er det ikke en individuel vurdering? Personligt følger jeg ikke en “fashion” eller “trend”, men snupper de dele der inspirere mig, hvor jeg føler mig tilpas. Jeg er ikke super innovativ eller skarp i min stil. Men har igennem længere tid stjålet min kærestes slidte metal tees og kan nu se at det lidt er blevet en “trend”. Det er nemt, bekvemt og kobler det feminine og maskuline sammen. Jeg er vild med det. 😉

IMG_3195

Lidt inspiration fra pinterest.

Kærligst

N

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 

Næste indlæg

I'm back