Så er det imorgen, det sker!

I’m back

OLYMPUS DIGITAL CAMERA          Processed with VSCOcam with hb2 presetSå er jeg tilbage på dansk jord. Halleluja!

Jeg vil gerne starte med at undskylde, at jeg ikke har blogget på turen som lovet. Men internettet på hotellet ville ikke give mig adgang til WordPress. Hvilket nok var et tegn på at jeg skulle nyde ferien uden fokus på bloggen.   😉

Kort om turen, var det VILDT på mange måder. Jeg fik mig lidt af et kulturchok og mine nerver blev presset til fulde. Min comfort zone blev aldeles sat på prøve og min forfængelighed, på grænsen til hysteri, fik sig også en gevaldig tur.OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCOcam with hb1 preset

At rejse med en mand, man kun har kendt i 10 måneder og kun har set igennem dagligdags-brillen, på vores trygge matrikler, hvor alt er mere eller mindre balanceret og under kontrol. Til at se hinanden på en helt ny måde, igennem nye briller, uden kontrol, i et land, hvor man hverken føler sig tryg eller kan nå at skabe balance, er sgu en lidt hård omgang! Jeg er super glad for at jeg fik den oplevelse med, at vi fik set hinanden på nye måder og dermed lærte en helt masse nyt sammen og hver for sig. Taknemmelig for at blive inviteret til Vietnam, det var en oplevelse og gave som jeg uden tvivl aldrig glemmer.

Processed with VSCOcam with hb1 preset

Processed with VSCOcam with hb1 preset

Jeg lover at skrive mere om turen, på et senere tidspunkt, og om selve landet Vietnam, og byen Hanoi hvor vi boede. Jeg skal bare lige lande mentalt, og komme mig over rejsen og vores kaotisk 19 timers lufthavnsophold og flyvetur igår. Plus det, mangler jeg stadig alle mine ting fra turen, da min kuffert ikke kom med vores fly. Men stadig er et sted i Vietnam. Jeg satser på at være stærkt tilbage på bloggen, i midt næste uge. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCOcam with hb2 preset

Rigtig god Lørdag 🙂

Kærligst

N

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 

Næste indlæg

Så er det imorgen, det sker!