Gaveide #5

Blankt og Lækkert Nytårshår

Skønne læsere, Jeg håber i har haft en dejlig jul + juledage, fyldt med mad og kærlighed, med dem I  holder af. Nu hvor julen er ved at være ovre, er det lige om hjørnet nytår! Bare lige hvis du skulle have glemt det, rimelig stress for mit vedkommende.

Hvad mon I skal lave til nytår? Jeg er stadig mega meget i tvivl og føler mig efterhånden lidt for gammel til det helt stort nytårsbrag! Ja jeg sagde det.. Ordet GAMMEL! Det klæder mig ikke rigtig, jeg ved det.. Men jeg magter seriøst ikke at være kamp stiv og vælte rundt til en Nørrebrofest i mine alt for høje hæle, til langt ud på den lyse morgen. Det bliver et pænt NEJ TAK herfra! Ville dog gerne noget hygsomt med kæresten, har bare endnu ikke fundet noget som er hyggeligt uden at være kedeligt. Du ved- vi-holder-nytår-på-et-hotel-med-mad-folkedans-og-overnatning-med+40. Jeg er nok bare vildt besværlig!

IMG_0692

Anyways! Tidligere i år blev jeg inviteret forbi de sødeste Kerasilk mennesker på Østerbro, hvor jeg sammen med Mia Due fra Magasinet IN fik den lækre Reconstructionbehandling som jeg tænker er intet mindre end GENIAL op til NYTÅR. Mit hår var blankt, glat og fyldigt i optil to måned efter, jeg gentager to MÅNEDER.! Jeg var ovenud overvældet over behandlingen og syntes mit hår er groet enormt siden, flere omkring mig, inkl. min frisør ( fra anden salon) bemærkede forskellen, så det er altså noget der batter. Specielt op til nytår og Januar måned, hvor resten af fjæset er lidt trist og gråt, er det jo mega lækkert med blankt og lækkert hår, det opper ligesom hele udtrykket.

Processed with VSCOcam with hb1 preset

Vi er ikke super skarpe på det her billede. Men glansen i håret, er ikke til at tage fejl af. Så valgte at bruge det alligevel!

Kerasilk kurbehandlinger tilbydes i udvalgte Kerasilk saloner i Danmark. Man kan finde en liste over Kerasilk saloner HER.
Kerasilk tilbyder 4 forskellige former for kurbehandlinger alt afhængig af hårets struktur og ønske fra den specifikke kunde. Kort beskrevet:
1. Repower Volume Service: Styrker og giver ekstra volumen til fint og tyndt hår. Specielt hvis man savner volume og håret virker flat og kedeligt. Holder i op til 10 hårvaske.
2. Color Service: Bevarer farven med maksimal glans og farvedybde. Holder i op til 6 hårvaske.
3. Reconstruct service: Hvis håret virker slidt og stresset. Reducerer knækket hår og tilfører glans. Holder i op til 10 hårvaske.
4. Repower anti-hairloss service: Til dem som kæmper med tyndt hår eller hårtab. Forstærker tyndt og svækket hår og forebygger arveligt hårtab.

En behandling ligger mellem 200-300 kr.

Kærligst

N.

1 kommentar

  • […] Denne gang kan DU vinde 4 (mega)lækre hårprodukter fra Kerasilks bedst solgte Repower serie! Serien er især god til det spaltede og tynde hår. Hvor det plejer, styrker og giver volume. Kerasilk har også salon behandlinger, som er helt igennem en fornøjelse, jeg var så heldig at prøve en sidste år, hvilket du kan læse mere om HER […]

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 

Næste indlæg

Gaveide #5