Den afgørende renserutine.

The new green on the blog

iMageWithFallbackAndMagik.aspx

Som dem af jer der følger mig på Instagram måske har bemærket, er jeg VILD med grøn te, især Matcha te! Jeg har kastet min kærlighed efter matcha, fordi jeg på kort tid har mærket en markant effekt på min hud, immunforsvar og energiniveau.

Min jomfru – matcha – oplevelse startede for ca. 4 måneder siden hvor jeg var til et presseevent i ?Fars kælder? hvor Michael, manden bag Byoh Matcha, første gang præsenterede mig, og en masse andre skønne kvinder, for magien bag Byoh matcha.

Lige siden har jeg været hooked!

Jeg drikker 1 – 3 kopper matcha te om dagen og kan, ærligt sige, jeg på intet tidspunkt på de seneste 4 måneder har været syg – hvilket i mit tilfælde er ret vildt.

Måske skyldes det at grøn te (målt i vægt) er overlegen i indhold af antioxidanter blandt alle fødevare (1 kop matcha svarer faktisk til 12 kopper almindelig grøn te – RET imponerende!). Eller måske fordi at det ud over antioxidanter også bidrager men en masse andre lækre næringsstoffer og aminosyrer til kroppen.. Jeg ved det ikke med sikkerhed, men det VIRKER.

Ud over at jeg ikke har været syg de sidste 3 mdr. har jeg også følt mig meget mere frisk, klar i hoved og mere stabil igennem dagen. Jeg oplever ikke de samme middags dyk, hvor mit blodsukker falder og jeg går rundt i en næsten zombie tilstand med vilde sukker cravings, hvilket jeg normalt godt kan få, især 30 min efter en kop kaffe. Som du nok ved, indholder både kaffe og matcha te koffein, men garvesyren i matcha gør at koffeinen frigives langsommere i blodet og derfor giver en langsom og konstant strøm af energi i 4 – 6 timer, modsat kaffe som er en HER OG NU effekt.

a8f69b19-ff6b-457b-a11d-4e0a598e18e8

Så….. Masser antioxidanter, mere fokuseret energi, gode næringsstoffer til huden (som jeg vil fortælle mere om i et senere blog indlæg), mindre snue og slut med dårlig kaffeånde…. Jeg er FAN!

Dullebox.

Til dem af jer der endnu ikke ved eller måske har glemt hvad antioxidanter er:
Antioxidanter i blodet er med til at “neutralisere” de frie radikaler – små, reaktive molekyler, som kan beskadige kroppens celler. Det hjælper med til at holde celler og væv raske – og bidrager dermed til et sundt kredsløb.
Antioxidanter er stoffer, der medvirker til at forebygge eller reducere iltningsbelastningen i kroppens celler og væv. Altså Antioxidanter beskytter kroppen mod de skadelige molekyler, vi er udsat for hvereneste dag.

Matcha te kan købes her: www.byoh.dk

Kærligst

N

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Den afgørende renserutine.