Let’s get one thing straight!

EVO GIVEAWAY: Vind 3 hårprodukter.

IMG_6522

En af Danmarks dygtigste frisører Malue, min frisør, selvfølgelig 🙂 Præsenterede mig for to måneders tid siden, for mærket Evo! Hun havde lige taget det ind i salonen og var tydeligt meget begejstret for produkterne. Der skal efterhånden meget til at jeg selv bliver begejstret over et produkt, da jeg har set en del og min fornemmelse er at Malue har det på samme måde. Jeg blev derfor nysgerrig og nuppede en Ritual Salvation Shampoo, Conditioner og Pete børsten, med hjem.IMG_6524IMG_6529

Efter to måneder er jeg stadig rigtig glad for produkterne, duften er skøn, og min ellers ret sarte hovedbund trives super godt med produkterne, uden kløe og tørhed. Evos produkter er alle uden sulfater, parabener og andre tilsætningsstoffer, hvilket gjorde at jeg lige skulle vænne mig til en mindre skummende hårvask, men kun et plus med mindre kemi. Ud over det er de ret flotte at have stående på badeværelset, fniser stadig over deres små sjove historie på fronten.

Da jeg selv er så vild med produkterne har jeg, i samarbejde med Evo, fået lov at forkæle en heldig læser med en Ritual Shampoo, en Ritual Conditioner samt Pete børsten.

Det eneste du skal gøre for at deltage i konkurrencen er at tilmelde dig bloggen via nyhedsbrevet til højre på siden HER eller igennem Bloglovin HER, samt skrive en lille kommentar nedenunder. Vinderen findes på næste Søndag d. 18 kl 11.00 her på bloggen.

IMG_6535

Jeg vil også anbefale jer at følge Evo?s side på instagram eller facebook for at se nyheder, produkter og andre konkurrencer.

Rigtig god Søndag!

Kærligst

N

Var du den heldige vinder? 

Tusind tak til alle jer der har deltaget i konkurrencen og endnu et tak skal gå til alle jeres søde ord – de varmer. Den heldige vinder af Giveaway fra Evo er….. Trommehvirvel… Louise Olsen! Stort tillykke Louise, du må meget gerne skrive til min mail: Nellenoell@gmail.com med din adresse, så sender jeg asap. Rigtig god dag til resten og husk at holde øje på siden, der kommer løbende nye konkurrencer. God søndag 🙂 

18 kommentarer

 • Kassandra

  Jaaaa, hvor lækkert altså!
  Håber selvfølgelig at vinde så mit stakkel sort til lysere kan få lidt ekstra låååwe!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kenneth Glerup Schøn

  @nellenoell ✔️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise O

  Har længe ledt efter den perfekte shampoo til mit hår og endnu ikke fundet den. Så måske det er denne? Jeg gør i hvert fald forsøget, håber heldet er med mig og deltager i din fantastiske giveaway. Jeg følger dig på Bloglovin og glæder mig til at læse med fremover. I hvert fald held og lykke…

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pia Rotbøl

  Ih hvor en lækker give away

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Annette J

  Håber heldet er med mig :).. For selvforkælelse er virkelig noget der står højt på min ønskeliste, men som jeg ikke altid får prioriteret.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Johanne Elbek

  Åh, hvor ville det være skønt med nogle ordentlige hårprodukter i et stramt SU budget! Mit hår trænger desperat til pleje, hvilket desværre er svært at gøre nogenlunde økonomisk. Er stor fan af EVO’s kemifrie produkter og håber håber håber jeg får chancen for at prøve dem. Fortsæt din fine blog! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Krydser fingre !! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Amanda H.

  Krydser fingre!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • SofieA

  Jeg har længe været på jagt efter en lækker shampoo uden for meget kemi. Desværre er de svære at finde, hvis de også skal gøre noget godt for mit krøllede hår. Jeg har aldrig hørt om Evo, men jeg krydser alle mine fingre (på én gang!) for at vinde både shampoo og balsam her. Hey, OG en lækker hårbørste. Wuhuu 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Hej Nelle. Tillykke med din blog! Håber jeg vinder noget lækkert shampoo

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria Møller

  Krydser fingre 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Eigil Kjærulff

  Følger på bloglovin og håber jeg er den heldige!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofie

  Jeg kunne godt bruge lidt lækkert til håret

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sidsel Søndergaaard

  Håber jeg vinder

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cecilie C.

  Jeg har glædet mig så meget til at bloggen blev startet op – og så ovenikøbet med ‘give away’ og hele molevitten. Krydser fingre og ønsker dig al lys i fremtiden.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine Gunnersen

  Så er jeg da lige med i den skønne konkurrence. Følger gennem bloglovin

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Liv

  Så fin en blog du har fået dig, søde, dygtige Nelle. Jeg er vild med det!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Ligger en lille kommentar i forbindelse med konkurrencen, søde Nelle!

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 

Næste indlæg

Let’s get one thing straight!